Leuk voor kinderen!

Ook voor kinderen is het museum heel erg leuk. Er is veel te zien (zoals de bedstede, de oude plee, ouderwets kinderspeelgoed) en te beleven in de boerderij.

Speurtocht

Speciaal voor kinderen heeft het museum een leuke speurtocht samengesteld. Door middel van vragen leren zij spelenderwijs over de geschiedenis van Vreeburg. De speurtocht is gratis. Vraag ernaar bij binnenkomst!

Verkleden

Tijdens de Westfriese Donderdagen is er ’s middags in het museum een speciale activiteit voor kinderen tot en met 11 jaar. Zij kunnen zich verkleden in Westfriese dracht. Leuk om op de foto te gaan in een rijtuig!

Taxatiemiddag

Onze jaarlijkse taxatiemiddagen zijn aan het eind van ons museumseizoen. Het was de laatste jaren een gezellige drukte. De toegang bedraagt 3 euro, ongeacht het aantal ingebrachte voorwerpen.

Onze deskundigen:

Bij Henk Houkes kunt u terecht met uw (oude) uurwerken, klokken en horloges. Bij Hans van Kampen met schilderijen, aardewerk en speelgoed. Lucien Kortenaar kan u meer vertellen over uw West-Friese sieraden, maar zeker ook over andere sieraden. Frans Diederik is onze expert op het gebied van oude munten, oud papiergeld, aardewerk en speelgoed.

Met school naar Vreeburg

Met jouw school naar het museum, dat is leuk en leerzaam. Voor scholen heeft museum Vreeburg extra mogelijkheden. We kunnen bijvoorbeeld een rondleiding regelen.

Wil je hier meer over weten:
T: 0224-21 69 06 (bij geen gehoor: 06-83979716)
E: info@museumvreeburg.nl

Wij beantwoorden je e-mail zo snel mogelijk.

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl